Om Krokane Camping

Krokane Camping, en av Norges vestligste campingplasser, ligger lunt til ved fjorden, 2 km fra Florø i Vestland fylke. Her får du billig overnatting i Florø i et naturskjønt område ved sjøen. Vi har tilrettelagt for fisking, dykking og bading. Overnatting i hytter, telt eller bobil på Krokane gir et godt utgangspunkt for turer langs kysten eller inn i landet.

Vi har 19 vinterisolerte kvalitetshytter av ulike størrelser, dei fleste med dusj/wc, kan leies hele året. Dette er et billig alternativ til overnatting på hotell.

Krokane Camping ligger lengst vest i Norge ved Solheimsfjorden, ca 2 km fra Florø sentrum, ca 4 km fra flyplassen og 3 km frå hurtigrute- og hurtigbåtkai.

På Krokane Camping driver vi Pratakafeen, der selger vi diverse kioskvarer av både søtt og salt.

Pratakafeen

På Krokane Camping driver vi Pratakafeen, der selger vi diverse kioskvarer av både søtt og salt.
Vi har servering av både varme og kalde retter som hamburgere, pizza, bagetter og fulle middager, søndagene i sesongen har vi åpen cafe med søndagsmiddag, da bruker vi mest mulig lokale råvarer og lager alt ifra bunnen, vi bruker også våre egne produkter ifra røykeriet vårt her på Krokane Camping.

Siden Krokane Camping har en av Florøs mest populære badeplasser så er det en ypperlig plass å komme opp til oss og nyte en bedre lunsj og ett glass vin på uteserveringen vår.

Hver torsdag hele året følger vi vestlandstradisjonen med å servere raspeball.

På kafeen kan vi tilby frokostbuffet til campingens gjester, samt middager, både som take away og servering på kafeen. Vi leverer mat til hytter og vogner om det er ønskelig.

I isdisken vår kan du velge mellom kuleis og småis, milkshake og iskaffe. Slushmaskina er også på heile sesongen. Kjøledisken vår blir fyllt opp daglig med våre egne produkter ifra røykeriet, som røkt laks og ørret, bacon og ost, og om sesongen tillater det så har vi også villaks.

Fasiliteter

19 hytter av høy standard, 16 som har PlusCamp standard. 3 hytter er handicap tilgjengelig. Alle hytter har TV og er vinterisolert. Sanitæranlegg har dusj, wc og vaskerom. Også Handicaptoalett. Man kan forhandsbestille hytter og båter, men ikke plasser for telt eller caravan. Skifterom for dykkere med mulighet til rengjøring, tørking og oppbevaring av dykkerutstyr. Det er tilrettelagt for sløying, røyking og frysing av fisk.

Her er familiebadestrand, og fine svaberg for bading for dei litt eldre. Båtutleie, snorkling og dykkeaktiviteter.

Campingplassen har kiosk og det er bare 2 km til kafe og restaurant.

Tilbud i området

Florø sentrum er koslig med et maritimt preg. Her er godt utvalg i all serivce- og handelsnæring. Om sommeren er det mange turisttilbud som t.d. havfiske og turer til øyene. Her er også et kystmuseum, og det er diverse turløyper rundt om i området. 1 km til Havhesten badeland.

Florø er lett tilgjengelig med fly, båt, buss og bil: Fra Oslo eller Trondheim ca. 8 timer med bil, fra Bergen eller Ålesund ca. 4 timer. Ekspressbåter fra Sognefjorden, Bergen og Selje. Flysamband fra Oslo og Bergen. Ekspressbuss-samband fra Oslo, Bergen,Trondheim og Ålesund. Hurtigruten stopper i Florø på nord- og sørgående rute. Resepsjonen er åpen hele året. Sesongåpen resepsjon på campingplassen 01.06-31.08.

2021 © Krokane Camping - Levert av Erdal Solutions